UnderOath och Stockholmsplaner.

Planer inför hösten börjar mer och mer formas till The Royal Capital City of Sweden, Stockholm. Har någon tips eller idéer om hur man kan få lägenhet (troligtvis runt 5 stycken-kollektiv), så ring mig direkt!

Förra veckan var jag i Sthlm och och bevittnade en fantastisk konsertkväll.
Förbanden hette Intohimo och Architects, vilket de skötte alldeles föträffligt.
Men huvudbandet UnderOath är ändå oslagbart. Tajtheten är påtaglig, scenkänslan övernaturlig och låtvalen helt overkliga.
Nu får ni njuta av bilder från bland annat "mannen man aldrig ser ansiktet på"- keyboardist i UnderOath.

rastafariii!


Jag tror jag vill ha en sån här? Fast en dvärgpudel är ännu tjockare/niceare!
Tjeena vad man blir hundfreak av att bo med kennyh och hanna..



Nu var det länge sen bloggen uppdaterades. Känner nog att jag inte haft något speciellt att skriva, dagarna flyter på. Det är nice, men inte jättemycket som sticker ut allt för mycket. MEN, varför skriva när man kan publicera bilder? För två dagar sedan gjorde jag någonting jag aldrig har gjort tidigare. Jag gick ut, helt själv i naturen och tog lite bilder, det va gött. Här får ni se lite :)








Ett Shalomliv..

Shalom och Team och Lärjungaskolan Blå Kust tar mycket tid just nu. Därför hinns inte bloggen med så mycket, men jag tänker ofta på den och begrundar den i mitt hjärta (skoja, jag är hetero).
Denna vecka har vi haft besök av massa finländare, letter och estländare, det ella trevligt! Imorgon ska jag till Visby och Gotland för första gången i mitt liv, och där ska helgen spenderas! PUSS sålänge...

Wanna taste a little bit of Anttila?

Nostalgibilder från totalt bilddag "ute" boken!

Nu drar jag till jkpg län lite, sen hultsfred, tills söndag kväll lr liknande! ni får klara er med fetgamla bilder från bdb sålänge! Samt en aaaasnice skämt- nedanför!

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. 

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter." 

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet. 



Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. " 



Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. 

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa... 



"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"




RSS 2.0